לןגן

מוס שוקולד ושביבי שוקולד אוראו

מאת: שרית כהן, פורסם: 14/02/2019 | 14:46
מוס שוקולד ושביבי שוקולד אוראו

תקציר המתכון: הקינוח המושלם מוס שוקולד טעימים ברמות קשות שכולם אוהבים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המרכיבים למוס שוקולד לבן

אופן הכנה

  1. הכנת מוס שוקולד חלב:

  2. 1.בסיר מבשלים את השמנת המתוקה ואת השוקולד חלב ומניחים בצד.

  3. 2. להקציף במיקסר את השמנת מתוקה לקרם יציב אך לא נוקשה.

  4. מקפלים את קרם השוקולד לקצפת ב- 3 פעמים מעבירים לתבנית ולהכניס למקפיא חצי שעה.

  5. 3. מכינים את מוס השוקולד הלבן

  6. בסיר לבשל 200 גרם שוקולד לבן ו200 גרם שמנת מתוקה ולהניח בצד.

  7. להקציף 130 גרם שמנת מתוקה לקרם יציב ומקפלים את השוקולד הלבן לקצפת ב- 3 פעמים.

  8. 4. לאחר הקפאה של המוס שוקולד לשפוך את המוס השוקולד הלבן מעל ולפזר מעל את שביבי השוקולד ולהקפיא עד חצי שעה ולהעביר למקרר עד להגשה.