לןגן

טורט חמאה עם פצפוצי שוקולד Quatre- quarts aux pépites de chocolat Jacqueline fadelon

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/02/2019 | 12:34
 טורט חמאה עם פצפוצי שוקולד  Quatre- quarts aux pépites de chocolat Jacqueline fadelon

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת מרקם נוזלי אך לא יציב

  2. 2)בקערה נפרדת

  3. מקציפים את החמאה עם החלמונים סוכר וניל ואבקת אפייה עד לאיחוד ומוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבל מרק קרמי ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הקצף החלבונים וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת חלקה

  4. 3)ללא מיקסר מוסיפים את הפצפוצי שוקולד ומקפלים

  5. 4)משמנים 2 תבניות אינגליש קייק עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש

  6. ל180 מעלות

  7. 40 דקות ללא טורבו

  8. לאפייה רגילה זה אומר אפייה של פעם

  9. מחלצים ונהנים