קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
שמים את הכרובים הקפואה בסיר עם מים חמים למשך כמה דקות
בינתיים מטגנים בצל במחבת
מעבירים את הכרובית לקערה עליה שמים את הבצל המטוגן עם השמן, מוסיפים 3 ביצים, שמנת לבישול, 3 כפות קמח, מלח ופלפל ומערבבים הכל טוב
לוקחים תבנית אלומניום מפזרים מעט שמן זית ומורחים, שופכים לתוכה את כל הקערה מיישרים ומפזרים גבינה צהובה מעל
מחממים תנור ל180 מעלות, אופים כחצי שעה או עד שהפשטידה משחימה