קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לערבב בקערה את הבשר טחון יחד עם הבצל, התפוח אדמה והקישוא מגורדים ולהוסיף תבלינים (מלח, פלפל וכמון)
לחתוך חציל לאורך ולטגן עם מעט שמן
לטגן קצת את השום, להוסיף את רסק העגבניות והתבלינים (מלח, פפריקה, כמון, כורכום, מרק עוף וטריאקי)
לאחר מכן להוסיף קצת מים חמים מהקומקום ולערבב עד שנהיה סמיך
לוקחים מתערובת הבשר מניחים במרכז החציל, מגלגלים ומניחים בסיר כאשר הסגירה כלפי מטה
לבשל על אש נמוכה במשך חצי שעה עד 40 דקות