לןגן

מרק קובה

מאת: שירז נלקן, פורסם: 13/02/2019 | 10:47
מרק קובה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל, להוסיף גזר, תפוח אדמה, קישוא וכרפס חתוכים קטן

  2. להוסיף מים חמים מהקומקום חצי סיר, לשים מלח, פלפל שחור, פפריקה, חצי כפית סוכר, לימון סחוט, לתת לזה לרתוח על אש גבוהה ואז להוסיף מרק עוף וקופסא של רסק עגבניות

  3. כאשר זה רותח טוב מוסיפים את הקובה

  4. רבע שעה אחרי מוסיפים את הדלעת

  5. להנמיך ולכסות חלקית לשעה, לערבב מידי פעם בעדינות שלא יתפרקו (עדיף לא לגעת 10 דקות ראשונות לאחר שמוסיפים את הקובה)

  6. קובה צהובה- כורכום במקום פפריקה ובלי רסק עגבניות