לןגן

אורז בסגנון אתיופי

מאת: עינת חנניה, פורסם: 12/02/2019 | 21:08
אורז בסגנון אתיופי

תקציר המתכון: אין כמו לרחיב אופקים ריחות וניחוחות אחרים, אני אומרת בואו להכיר טעמים חדשים👌💞

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה

  2. בסיר מחממים מעט את השמן מוסיפים את הבצל וטגנים עד שנהייה שרוף,מוסיפים את הצ'או ואת שאר התבלינים ומערבבים טוב מטגנים קלות ומוסיפים את האורז ממשכים לטגן עוד כ 2 דקות מוסיפים מים רותחים עד שמכסה את האורז מערבבים מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים עד שהאורז יבש ללא מים ואחד אחד.

  3. *הצעת הגשה

  4. ניתן להוסיף בשר מובשל לטיגון האורז ולהמשיך כמו שרשום במתכון ,להגיש לצד סלט מרענן

  5. בהצלחה ובתאבון