לןגן

רוזלך של לנדוור

מאת: שירז נלקן, פורסם: 12/02/2019 | 15:07
רוזלך של לנדוור

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה- 3 כוסות קמח, 1 כוס מים פושרים, 1 כף שמרים יבשים רבע כוס שמן זית, ללוש לבצק ביד או במיקסר לאחר כמה דקות להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש

  2. לכסות את הקערה עד להכפלת הנפח (בערך שעה)

  3. לחלק את הבצק ל4 כדורים ולתת להם תפיחה עוד חצי שעה

  4. לחמם תנור על 200 מעלות, לקחת כדור בצק ולרדד דק על נייר אפייה, למרוח נוטלה ולגלגל לרולדה

  5. לאחר מכן לחתוך לחתיכות (2 ס"מ כל חתיכה), להניח בתבנית ולהכניס לתנור ל10 דקות

  6. להוציא ולפזר אבקת סוכר על הכל