לןגן

דג סלמון בתנור

מאת: שירז נלקן, פורסם: 12/02/2019 | 14:51
דג סלמון בתנור

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בתבנית של התנור נייר אפייה ומורחים עליו שמן זית

  2. חותכים את הדג לפרוסות ומניחים בתבנית עם מרווחים

  3. מכינים בקערה את הרוטב- פטרוזיליה קצוצה, 5 שיני שום כתוש או חתוך קטן, לימון סחוט, 2 כפות מיונז, כפית חרדל, קצת שמן זית, מלח ופלפל שחור

  4. מערבבים הכל בקערה ולאחר מכן שופכים על הדג ומורחים על כולו

  5. מכניסים לתנור על 180 מעלות