לןגן

פיצה

מאת: שירז נלקן, פורסם: 12/02/2019 | 13:59
פיצה

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק- מחממים במיקרו מעט 2 כוסות חלב ושופכים אותם לקערה, מוסיפים 1/2 כוס שמן, 1 כף שמרים יבשים, 1 כף סוכר ומערבבים עם כף, לאחר מכן מוסיפים חצי הכמות של הקמח (1.5 כוסות) ומערבבים שוב עם הכף, מוסיפים 1 כף שטוחה של מלח ואז את יתרת הקמח (1.5 כוסות) מערבבים טוב עם הכף ואז מתחילים ללוש עם הידיים, אם רטוב מוסיפים עוד קצת קמח הבצק צריך להיות חלק וטיפה דביק, בסוף עוטפים בשלוק שמן ונותנים לנוח עם מכסה 15 דקות, לשים עוד קצת את הבצק ונותנים לנוח עד שמכפיל נפח (בערך שעה עד שעה וחצי)

  2. הכנת הרוטב- מחממים מחבת עם מעט שמן זית, מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, 3 שיני שום כתוש, ומתבלים (מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה)

  3. מחלקים ל4 עיגולים מרדדים ושמים רוטב, גבינה מגורדת וכל תוספת שרוצים (בולגרית, זיתים, פטריות, תירס, טונה)