לןגן

ספגטי בולונז

מאת: שירז נלקן, פורסם: 12/02/2019 | 11:27
ספגטי בולונז

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הספגטי בסיר עם מים חמים

  2. חותכים בצל ומטגנים בסיר עם מעט שמן לאחר מכן מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים עם מלח ופלפל שחור עד שהוא מוכן

  3. מחממים מעט שמן זית במחבת מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, 3 שיני שום כתוש ומתבלים- מלח, פלפל שחור, פפריקה ומרק עוף מערבבים טוב עד שהרוטב הופך להיות סמיך

  4. מערבבים את הבשר עם הרוטב ומוספים על הספגטי