לןגן

ממולאים

מאת: שירז נלקן, פורסם: 12/02/2019 | 10:15
ממולאים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הבשר עם הירק והתבלינים- 2 כפיות מלח, כף גדושה פפריקה אדומה, 1/4 כפית כורכום, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית כמון, 1/2 כפית סוכר, 2 כפות רסק עגבניות (קופסא קטנה)

  2. להוסיף בצל גדול מגורד, 2 עגבניות גדולות מגורדות בפומפיה, 1/4 כוס שמן, 2 כפיות מרק עוף

  3. בסוף להוסיף אורז לערבב הכל ולמלא 3/4 פלפל

  4. רוטב- לטגן בסיר בצל ולהוסיף 2 כפות רסק עגבניות, 2 כפיות מרק עוף, 2 כפיות מלח, פלפל שחור, כורכום, 2 כפיות גדושות פפריקה אדומה

  5. להמיס הכל בתוך קצת מים חמים בסיר

  6. להניח את הפלפלים ולהוסיף מים חמים מהקומקום עד 3/4 סיר

  7. לבשל על אש גבוהה חצי שעה ולאחר מכן אש בינונית בערך שעה , אם הרוטב סמיך להוסיף מים חמים ולערבב

  8. אפשר למלא בתוך חציל, קישוא, עגבנייה ובצל