לןגן

תפוחי אדמה ממולאים בבשר טחון

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/02/2019 | 19:28
תפוחי אדמה ממולאים בבשר טחון

תקציר המתכון: מתכון מעולה קל להכנה מתאים לכל סוגי האירוח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הבשר הטחון מוסיפים בצל קצוץ, שום קצוץ ואת התבלינים מערבבים לאיחוד החומרים.

  2. מרוקנים את תפוחי האדמה בעזרת מכשיר מיוחד לריקון ירקות או כף פריזיאן ויוצרים בהם חלל למילוי.

  3. ממלאים את תפוחי האדמה בתערובת הבשר ומניחים בתבנית.

  4. אופן הכנת הרוטב:

  5. מחממים את השמן בסיר מוסיפים את הבצל הקצוץ הגזר המגורר ורסק העגבניות ומערבבים מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח, פלפל שחור ועלה דפנה מערבבים מנמיכים את הלהבה. מסדרים את המילוי שהוצאנו מתפוחי האדמה ומסדרים בסיר, מניחים מעל את תפוחי האדמה הממולאים ומבשלים עד לריכוך.

  6. שמים בקערת הגשה ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.