לןגן

עוף עם סלרי אפונה ושומר

מאת: אושרת מלול, פורסם: 11/02/2019 | 12:21
עוף עם סלרי אפונה ושומר

תקציר המתכון: מתכון טעים ומזין לילדים ולמבוגרים! בעיקר בימי החורף הקרים..

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להתחיל בטיגון הבצל, תוך הטיגון יש להוסיף את התבלינים- מלח, כורכום, פלפל לבן.

  2. לאחר מכן להוסיף את העוף ולתת לו להיטגן משני הצדדים, בתום הטיגון הוסיפו אל הסיר את האפונה, פרוסות השומר והסלרי.

  3. הוסיפו מים עד כמחצית מגובה הסיר, והניחו לתבשיל על להבה נמוכה- בינונית כשעה עד שעה וחצי.

  4. לקראת סיום הבישול פזרו מעל התבשיל כוסברה קצוצה!

  5. הירקות יצרכו ויקבלו מתיקות- והעוף יהיה פשוט מעדן 😋