לןגן

שוקיות עוף מתקרמלות בתפוחי אדמה ובטטה

מאת: אושרת מלול, פורסם: 11/02/2019 | 11:59
שוקיות עוף מתקרמלות בתפוחי אדמה ובטטה

תקציר המתכון: מתכון קל וטעים! הקטנים שלכם פשוט יתמכרו

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נתחיל לטגן 2 בצלים עם כפית דבש עד ריכוך מלא, לאחר מכן יש להוסיף את שוקיות העוף ולתת להן להיטגן משני הצדדים.

  2. כאשר השוקיות מתחילות להשחים יש להוסיף קוביות בטטה ותפוחי אדמה ולתבל את הכל במלח, פלפל שחור גרוס, טריאקי וסילאן להוסיף מים חמים עד כיסוי מלא של העוף ותפוחי האדמה ולבשל כשעה על להבה נמוכה עד שהכל מסמיך ומתקרמל- בתאבון! ☺️