לןגן

אורז לבן אחד אחד.

מאת: ירין אטשקין, פורסם: 10/02/2019 | 16:50
אורז לבן אחד אחד.

תקציר המתכון: אורז לבן, טעים, לא מסובך, ויוצא מעולה.

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת סיר ולתת סיבוב של שמן,

  2. לטגן את האורז כדקה ולערבב עם השמן, להוסיף 4 כוסות מים רותחים,

  3. שוב לערבב ולהוסיף כף מלח.

  4. לבשל עד שהאורז מבעבע, וברגע שמבעבע להנמיך את האש.

  5. לבשל אותו 10 דקות עד שהמים ייספגו,

  6. להזיז טיפה את האורז בעזרת כף, לבדוק אם המים נספגו ולהגביר את האש בדיוק לעוד דקה.

  7. ברגע שעוברת דקה לכבות את האש לגמרי, ולתת כ15 דקות/20 דקות לאורז להיות מכוסה באש כבויה.