לןגן

פחזניות (30-40)

מאת: זהר מנדל, פורסם: 09/02/2019 | 20:14
פחזניות (30-40)

תקציר המתכון: מומלץ להכין כמות כפולה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המצרכים לפחזניות

מילוי לפחזניות

אופן הכנה

  1. שמים בסיר מים ומרגרינה ומרתיחים

  2. מוסיפים קמח, מלח, סוכר וניל, מערבבים עד שהבצק נפרד מהדפנות ומורידים מהאש

  3. מעבירים למיקסר ומערבבים

  4. מוסיפים ביצה אחת אחרי השניה

  5. מעבירים לשקית זילוף יוצרים פרחים בגדלים שווים

  6. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כחצי שעה (בערך) עד שהפחזניות אפויות בצבע חום יפה (לא לפתוח בזמן האפיה)

  7. מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ומוסיפים חלב לפי הצורך וממלאים את הפחזניות בעזרת צנטר מתאים ושקית זילוף.

  8. מומלץ להמיס שוקולד מריר ולטבול את ראש הפחזניות