לןגן

עוגת סולת ללא קמח

מאת: שרה יוסף, פורסם: 07/02/2019 | 22:28

תקציר המתכון: עסיסית וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בסיר מים סוכר ולימון ולבשל על הגז בערך 20 דקות להוסיף דבש לערבב ולהוסיף 2 טיפות מי ורדים

  2. לתת לגבש להתקרר היטב

  3. להכנת העוגה

  4. לשים הכל בקערה ולערבב הכל יחד

  5. לקחת תבנית פיירקס ולמרוח 2 כפות טחינה ולהוסיף את הבלילה ולשטח בתבנית לקחת סכין ולעשות סימון של מרובעים ובכל ריבוע לשים שקד באמצע

  6. לאפות 180 מעלות אחרי רבע שעה לקחת מברשת ולהבריש עם הדבש מעט ולהמדיך לאפות עוד 20 דקות בערך עד לקבלת צבע חום יפה

  7. כשמוכן להוציא לשפוך את כל הדבש על העוגה ולכסות עם נייר כסף ולתת להתקרר כמה שעות ואז לאכול בתאבון