לןגן

סלט וולדורף

מאת: Sari Noy, פורסם: 07/02/2019 | 16:07
סלט וולדורף

תקציר המתכון: קל, טעים מאוד ויפה לאירוח

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה שמים את התפוחים החתוכים+הסלרי+האננס, מוסיפים את הלימון הסחוט+מיץ האננס+המיונז

  2. ומערבבים, מוסיפים את החמוציות והאגוזים הקצוצים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.

  3. (אפשר להוסיף עוד מיונז למי שאוהב).

  4. לאחסן בכלי מזכוכית עם מכסה ולשמור במקרר עד להגשה.

  5. בתאבון (: