לןגן

עוגת ויקטוריה עם קצפת וריבה

מאת: מילן וקנין, פורסם: 03/02/2019 | 20:50
עוגת ויקטוריה עם קצפת וריבה

תקציר המתכון: מומלץ טעימה מאוד

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל190 מעלות

  2. בקערת מיקסר מעבדים חמאה עם אבקת סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם של שמנת.

  3. מוסיפים למיקסר את הביצים ,בסו אחר זו במהירות איטית ומקצפים לקציפה תפוחה.

  4. מקפלים פנימה את הקמח רק עד שהוא נטמע בבלילה.

  5. יוצקים חצי מבלילה לתבנית קפיצית 25 משומנת ואופים 20דקעד לזהבה.

  6. מוצאים מתנור ומצננים 5דק מחלצים עוגה מהתבנית ואופים את החצי השני בדיוק באותה צורה.

  7. מקצפים יחדיו שמנת מתוקה פודינג וניל וסוכר לקצפת יציבה.

  8. מסדרים את העוגה על הצלחת הגשה גדולה

  9. מתחילים בשכבה העוגה באפוייה, עליה מורחים 3כפות ריבה ומעל קצפת ,לסיום מניחים את חצי השני של העוגה האפוייה אם נישארה קצפת מורחים על העוגה ומפזרים סוכריות צבעוניות או לפזר אבקת סוכר

  10. בתאבון.