לןגן

קרפ צרפתי כמו בפריז

מאת: נטע בשביל השוקולד, פורסם: 03/02/2019 | 18:34
קרפ צרפתי כמו בפריז

תקציר המתכון: פינוק מתוק ליום האהבה, ליום המשפחה ולמי שאוהבים הכיף אפשר לבחור איזה ממרח שאוהבים, שוקולד,נוטלה,לוטוס,חלבה פירות טריים ליד וגלידה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המצרכים

למריחה

אופן הכנה

  1. 1. לערבב את כל חומרים היטב בקערה ללא גושים, אם יש גושים להעביר במסננת.

  2. 2.לחמם מחבת לקרפ, אם אין אז כל מחבת טפלון.

  3. 3. לחמם מעט שמן במחבת לספוג את השמן עם נייר סופג, שהמחבת תשאר משומנת

  4. 4. עם מצקת למזוג מהבלילה לשטח על המחבת

  5. 5. כשנוצרים בועות להפוך צד, הקרפ צריך להיות בצבע זהוב חום

  6. 6. כך מכינים את כל הבלילה

  7. 7. למרוח את הממרח שאוהבים

  8. 8. להוסיף תותים או פירות טריים

  9. 9. תוספת קצפת/גלידה

  10. 10.מרשמלו/קליק/חלבה/עדשים

  11. 11. ספרו לי איך היה ♥️ נטע בשביל השוקולד שף שוקולטייר מומחית לסדנאות שוקולד בוטיק