לןגן

עוגת סולת פרווה

מאת: מילן וקנין, פורסם: 02/02/2019 | 22:41
עוגת סולת פרווה

תקציר המתכון: מאוד טעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים בשלמותן עם הסוכר,להוסיף את שמן ואת כל שאר חומרי העוגה חוץ מקמח ולערבב טוב.

  2. להוסיף קמח לערבב בתנועות קיפול ולא יותר מדי התערובת צריכה להיות קלילה.

  3. לשמן תבנית להוסיף בלילהולאפות בחום 180 מעלות כ40דק.עד לזהבה.

  4. כשעוגה יוצאת מהתנור לשפוך את מים חמים

  5. לאחר מכן להכין את הסירופ להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל עוד רבע שעה על אש נמוכה לצמצום.

  6. לשפוך את הסירופ על העוגה לקרר ולפזר על העוגה קוקוס .

  7. בתאבון.