לןגן

עוגה בחושה עם פרות יבשים

מאת: יפה כהן, פורסם: 02/02/2019 | 20:11
עוגה בחושה עם פרות יבשים

תקציר המתכון: עוגה טובה ושונה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה בצים עם סוכר ולהקציף

  2. ידני להכניס את שאר המרכיבים את הקמח בסוף בהדרגה ולאחר את הפרות היבשים לשמן תבנית של אינגלישקק

  3. ולישפוך את הבלילה ומעל לפזר שקדים מולבנים וקלופים ולאפות

  4. בנתיים להכין סירופ

  5. חצי כוס סוכר חצי כוס מים

  6. שתי כפות ברנדי

  7. כשהעוגה מוכנה לחורר אותה עם קיסם

  8. ולהרכיב אותה עם הסירופ .