לןגן

עוגת תפוחים

מאת: יפה כהן, פורסם: 02/02/2019 | 14:06
עוגת תפוחים

תקציר המתכון: עוגת תפוחים קלה ומיוחדת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המרכיבים למעט התפוחים והקינמון

  2. אחרי שערבבנו את כל החומרים מוסיפים את התפוחים להוסיף חופן

  3. אגוזי מלך שבורים וחופן צימוקים

  4. לא משנה הצבע ואת התפוחים ולערבב

  5. הכל טוב

  6. להכין תבנית פלא סיליקון משומנת בטחינה גולמית טוב גם בדפנות ומעל

  7. ומסביב לפזר סוכר ולישפוך את התערובת של העוגה 180 מעלות 45

  8. דקות כשהיא מוכנה להפוך ואז הטחינה

  9. תהיי למעלה לנקב את העוגה ולהזליף

  10. סירופ מייפל כשהיא חמה