לןגן

קרואסונים מבצק מלוואח

מאת: ליזה כהן, פורסם: 01/02/2019 | 22:04
קרואסונים מבצק מלוואח

תקציר המתכון: מהיר הכנה, קליל וטעים ומומלץ מאוד למאפים מבצק פרווה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים עלה אחד של מלוואח.

  2. מורחים שכבה אחידה של ממרח.

  3. מחלקים ל-8 משולשים ומגלגלים ליצירת קרואסון.

  4. מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום (לא חובה)