לןגן

רביולי בטטה/פטריות/גבינות

מאת: זהר מנדל, פורסם: 01/02/2019 | 20:38
רביולי בטטה/פטריות/גבינות

תקציר המתכון: הרבה עבודה, אבל שווה את ההשקעה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הבצק -

  2. מערבבים הייטב את כל המצרכים ונותנים לבצק לנוח

  3. אופן הכנת מילוי פטריות -

  4. חותכים את הפטריות ומטגנים במחבת, מוסיפים, מלח, פלפל שחור, אבקת מרק פטריות וכפית קמח, מוסיפים בערך שמינית כוס מים מערבבים ומצמצמים את הנוזלים (אם נשארו) מקררים וטוחנים.

  5. אופן הכנת מילוי בטטה -

  6. מבשלים את הבטטה, מסננים ומועכים, מוסיפים מלח ופלפל.

  7. אופן הכנת מילוי גבינות -

  8. מערבבים את הגבינות, מוסיפים ומתבלים

  9. אופן הכנת רוטב אלפרדו -

  10. מרתיחים שמנת מתוקה, מוסיפים חמאה, מלח ופלפל לבן.

  11. אופן הכנת רוטב עגבניות -

  12. שמים את כל המצרכים ומבשלים לדרגת סמיכות רצוייה

  13. אופן הכנת הרביולי -

  14. מרדדים את הבצק הכי דק שאפשר (עדיף במכונת פסטה)

  15. שמים מילוי חותכים וסוגרים טוב

  16. מחממים סיר ומבשלים את הרביולי כ-8-10 דקות.

  17. לוקחים מחבת עמוקה, שמים מצקת מרוטב האלפרדו ומצקת מרוטב העגבניות ויוצרים רוטב רוזה.

  18. מעבירים את הרביולי המבושל למחבת ומערבבים קלות ומגישים