לןגן

דג מרוקאי

מאת: נטלי , פורסם: 01/02/2019 | 15:38
דג מרוקאי

תקציר המתכון: קל קללל !!!!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הרוטב

אופן הכנה

  1. מסדרים את החומוס בתחתית , רצועות גמבה , שום , פטרוזילה וכוסברה את הפלפל החריף , מעל את הדגים.

  2. מוסיפים את המים ,

  3. לאחר מכן את התבלינים מערבבים ביחד עם השמן .

  4. מבשלים על אש גבוהה בערך 20 דק

  5. ממניכים את האש מכסים ומבשלים עד לצמצום נוזלים