לןגן

מאפה פילאס במילוי גבינות

מאת: Yana Aminov, פורסם: 01/02/2019 | 11:56
מאפה פילאס במילוי גבינות

תקציר המתכון: נשארו לכם גבינות במקרר שחבל לזרוק? תכינו מאפה פשוט וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. את הבצק להפשיר לילה במקרר

  2. בקערה לערבב היטב את כל הגבינות, הביצים, הקמח, המלח והפלפל ולהניח בצד

  3. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה משומן מעט

  4. חותכים את הבצק לשני חצאים, חצי אחש מרדדים מעט לצדדים, מרימים עם הניילון והופכים על נייר האפייה

  5. מפזרים את תערובת הגבינות באופן שווה

  6. מרדדים מעט את החצי השני של הבצק ומניחים מעל הגבינות

  7. לסגור היטב את הקצוות

  8. מחממים מראש תנור ל180 מעלות

  9. טורפים ביצה ומורחים על הבצק, מפזרים שומשום וקצח

  10. מכניסים לתנור לכחצי שעה עד השחמה

  11. מוציאים את התבנית ומקררים מעט לפני שחותכים