לןגן

וופל בלגי

מאת: אתי ממן, פורסם: 04/07/2015 | 23:22
וופל בלגי

תקציר המתכון: מי צריך בתי קפה?!!?

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים חלמונים, מוסיפים ריוויון, חמאה, תמצית וניל, א. אפייה, קמח, מלח, קינמון, פלפל אנגלי, בקערה נפרדת טורפים את החלבונים ומוסיפים לקערת המיקסר, מחממים מכשיר להכנת וופל בלגי, עם מצקת יוצקים עד להזהבה.

  2. מגישים עם קצפת, סירופ מייפל, ריבת חלב, ממרח נוטלה ועוד..

  3. להכנת קצפת – מקציפים שמנת מתוקה עם חלב, מוסיפים אבקת סוכר, אינסטנט פודינג, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב ומזלפים על הוופל..