לןגן

סלט ירקות מבושלים

מאת: Anya Mazon, פורסם: 04/07/2015 | 18:05
סלט ירקות מבושלים

תקציר המתכון: מתכון בריא, קל וטעים לסלט ירקות מבושלים.. זמן הכנה מהיר וניתן לאכול גם חם וגם קר.

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם שמן במחבת עמוקה או סיר

  2. לחתוך את כל הירקות ולהכניס למחבת חוץ מהשום

  3. לטגן בין 3-4 ד'ק את הירקות

  4. להוסיף את המיץ הגבניות והרוטב צ'ילי, לערבב לסגור עם מכסה ולאדות הכל ביחד כ-5-6 ד'ק

  5. להוסיף את התבלינים, לערבב ולאדות עוד 3-4 ד'ק

  6. לבדוק טעמים, עם חסר נוזלים או תיבול להוסיף, ולהשאיר עם מיכסה פתוח על אש קטנה עוד 2-3 ד'ק

  7. להוסיף את השום, לערבב ולהגיש, בתאבון