לןגן

עוגת טריקולוד יולו

מאת: Anya Mazon, פורסם: 04/07/2015 | 17:58
עוגת טריקולוד יולו

תקציר המתכון: עוגת טריקולוד יולו קפואה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 12 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בסיס

מוסים

לציפוי

אופן הכנה

  1. הכנת הבסיס: להמיס במיקרו שוקולד ומחית נוגט לשפוך על הפירורי עוגיות לוטוס ולערבב היטב לשטח בתבנית ולהקפיא הכנת המוסים: להמיס במיקרו 100 גרם שוקולד מריר ו 25 גרם חמאה להוסיף 3 מעדניי יולו מריר ולערבב היטב להקציף 200 מ"ל שמנת מתוקה ולקפל לשוקולד לצקת מעל בסיס העוגה ולהקפיא כשלוש שעות. יש לחזור על פעולה זאת פעמיים נוספות פעם נוספת לשכבת מוס חלב ושוב ליצירת מוס לבן יש להקפיד על הקפאה בין שכבה לשכבה של לפחות שלוש שעות הכנת הציפוי: להרתיח שמנת מתוקה ולשפוך על השוקולד