לןגן

תבשיל פרגיות, פתיתים וגמבה

מאת: Yana Aminov, פורסם: 31/01/2019 | 10:12
תבשיל פרגיות, פתיתים וגמבה

תקציר המתכון: הכל בסיר אחד, קל וטעיםםםם!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר סוטאז' לטגן את הפרגיות היטב ב-2 כפות שמן, להוסיף מעט מלח ופלפל שחור גרוס. כשמתקבל צבע זהוב ויפה להוציא לצלחת

  2. ב- כפות שמן נוספות לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הגמבה ולטגן במשך כדקה

  3. להוסיף את הפרגיות, הפתיתים והסילאן ולטגן כחצי דקה תוך כדי ערבוב, עד שהפתיתים יהיו משומנים מכל הכיוונים

  4. להוסיף את המים, מל"פ ופפריקה (ואם בא לכם תבלינים נוספים) **המים צריכים להגיע עד חצי ס"מ מעל הפתיתים, אם מספיק 2 כוסות מים אל תוסיפו יותר

  5. להביא לרתיחה ואז לסגור את המכסה, להנמיך את האש ולבשל במשך 10-12 דקות.

  6. מכבים את האש ומשאירים את המכסה סגור לעוד כ-5 דקות.

  7. בתיאבון!