לןגן

דגי אמנון חריפים

מאת: Yana Aminov, פורסם: 31/01/2019 | 08:59
דגי אמנון חריפים

תקציר המתכון: חייב דגים ביום שישיי עם חלות טריות. וואי כמה שזה טעים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הדגים להשרות במים עם מיץ לימון ומלח לפחות(!) חצי שעה

  2. לשטוף אותם היטב ולייבש עם נייר סופג

  3. בסיר סוטאז' רחב עם מעט מהשמן לטגן את הגמבות, הפלפלים והשום על אש גבוהה במשך מספר דקות

  4. בקערה לערבב את שאר השמן עם התבלינים ולהוסיף לסיר לפתיחת התבלינים לכדקה נוספת

  5. לסדר את הדגים מעל ולהוסיף כ-2 כוסות מים רותחים (כך שהמים יכסו את הדגים אבל לא יותר מידי מים)

  6. לסגור את המכסה ולאחר הרתיחה להעביר לאש בינונית-קטנה כרבע שעה ולאחר מכן להוסיף את החומוס והכוסברה ולסגור לרבע שעה נוספת

  7. *אפשר להוסיף חתיכות לימון פרוסות. טעים מאוד ומומלץ

  8. בתיאבון!