לןגן

קינועה

מאת: יפה כהן, פורסם: 31/01/2019 | 00:19
קינועה

תקציר המתכון: קינועה עם ירקות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לישתוף טוב את הקינואה ולסנן

  2. ליקצוץ את כל הירקות

  3. ליקצוץ את הבצל ולטגן עם שמן זית

  4. להוסיף את השום הקצוץ ולהמשיך לטגן להוסיף את הקינואה ולהמשיך לטגן להוסיף את התבלינים ולהמשיך לטגן להוסיף את הקוסברה הקצוצה

  5. להוסיף מים עד גובה התכולה של הסיר לבשל על להבה גבוהה חמש דקות ולהנמיך ( כמו אורז)