לןגן

לחמניות

מאת: אמונה בוארון, פורסם: 04/07/2015 | 15:14
לחמניות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים ללוש בצק רך וטוב ,לתת לתפוח כשעה או עד שיכפיל את עצמו, שוב ללוש את הבצק,ולתת לתפוח כ 20 דקות,לחלק את הבצק ל8 כדורים, בידיים משומנות לעצב כול כדור לשרוך ארוך,לסובב את השרוך לצורת חילזון ואת הקצה להדביק מתחת, לסדר את הלחמניות על נייר אפיה בתוך תבנית, למרוח עליהם ביצה טרופה ולפזר שומשום, לתת שוב לתפוח כחצי שעה, לאפות בחום של 200 בערך 25 דקות או עד שמשחימות,