תקציר המתכון: טעים והילדים ממש אוהבים
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לטגן את הבצל בסיר שטוח 3 דקות להוסיף את הכנפים ולתת טיגון קל מכל הצדדים עם הבצל כ 10 דקות .
להוסיף תבלינים תפוח אדמה ולערבב שכל התבלינים יתפסו על התפוח אדמה והכנפים
להוסיף כוס מים( מהצד הסיר) להביא לרתיחה 5 דקות ולבשל 35 דקות ... ולהוסיף קצת פטרוזיליה קצוצה מלמעלה.

ובתאבון🍲✌😋