לןגן

אוסובוקו

מאת: Yael Salem Shimon, פורסם: 04/07/2015 | 09:12
אוסובוקו

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 3 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צורבים את חתיכות האוסובקו מכל הצדדים עד להשחמה

  2. מוציאים את הבשר ושמים בצד

  3. מטגנים את כל הירקות החתוכים גס מלבד העגבניות והשום כמה דקות ומוציאים רק את הבצל יש לחתוך קטן

  4. מניחים בתבנית גבוהה את הבשר מעל מפזרים את הירקות ואז את העגבניות והשום ויוצקים מעל את היין וציר הבקר

  5. אופים בתנור שחומם מראש 180 ל3 שעות מכוסה בנייר אפייה ונייר אלומיניום אחרי שלוש שעות מוציאים את נייר האפייה ונייר האלומיניום ואופים עוד רבע שעה