לןגן

בלונז

מאת: Tali Davidov, פורסם: 29/01/2019 | 17:44
בלונז

תקציר המתכון: מתכון טעים וקל להכנה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. מטגנים תבצל עם הבשר והפטרוזליה

  2. מוסיפים תבלינים, עגבניות ,ומכסים תסיר עד שיצאו המים מהעגבניות כ 5-6 דק ואז ומוסיפים רסק, וכוס וחצי מים חמים .

  3. מבשלים תרוטב בלונז עוד כ 20 דק סה"כ

  4. מוסיפים תפסטה טריה או יבשה

  5. ובתאבון🍝✌💝