לןגן

מאפינס תרד וגבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/01/2019 | 08:55
מאפינס תרד וגבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור 180 מעלות

  2. את התרד לשטוף לנקות מגבעולים לסנן ולקצוץ

  3. להוסיף 3 ביצים טרופות

  4. 6 בצלים ירוקים קצוצים דק

  5. 150 גר' גבינה בולגרית מגוררת

  6. 100 גר' קשקבל מגורר

  7. 3 כפות קמח

  8. קורט פלפל שחור

  9. לרסס תבניות שקעים

  10. למלא מהתערובת לא עד הסוף ולאפות 25-30

  11. לצבע זהוב