פולים
מאת: יפה כהן, פורסם: 27/01/2019 | 19:10
תקציר המתכון:
פולים טריים או סנפרוש
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו פולים טריים לקלף את הקליפה
-
אפשר סנפרוש מוכן ונקי
-
אבל הטריים יותר טעימים יש בעונה
-
בתקופה של פסח
-
שתי גמבות פרושות
-
פילפל יבש שתיים שטופים ופרושים
-
7/8 שיני שום
-
פפריקה אדמה חריף/ מתוק כף מלאה כף כמון מלח לפי טעם
-
חצי כוס שמן
-
צרור קוסברה
-
שתי כוסות מים
אופן הכנה
-
לסדר בסיר את השום הגמבות
-
והפילפל תבלינים שמן לטגן קלות
-
להוסיף את הפולים לערבב טו ולהוסיף את המים להרתיח ולהנמיך את הלהבה
-
כשעה