לןגן

׳מעדן פרילי׳ של אמא

מאת: עינב מרגלית, פורסם: 27/01/2019 | 08:15

תקציר המתכון: מתכון זכרון ילדות שאמא שלי הייתה מכינה לנו כשהיו תותים.

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את התותים , חותכים את הקצוות ושמים בקערה.

  2. מפזרים מעל התותים כחצי כוס סוכר ונותנים לזה לשבת כמה דקות.

  3. מועכים טוב טוב את התותים.

  4. פורסים בננה לפרוסות ומוסיפים לתותים.

  5. מוסיפים קופסת גיל (אפשר 2 אם הוכנה כמות גדולה של פרות).

  6. מערבבים

  7. בתאבון :)