לןגן

צלי בשר עם טעם של פעם

מאת: יפה כהן, פורסם: 26/01/2019 | 22:16
צלי בשר עם טעם של פעם

תקציר המתכון: צלי בשר מתכון של אמי ז״ל

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הבשר רולו שלם עם מים כשעה לקרר להכניס למקרר שעתיים שלוש להוציא וליפרוס

  2. בסיר ליפרוס את הגמבות ואת הפילפל

  3. היבש רבע כוס שמן לטגן מעט להוסיף את התבלינים להוסיף כוס מים

  4. ולהוסיף את הבשר להרתיח ולהנמיך

  5. את האש לפחות שעה וחצי עד להתרככות הבשר טעים באופן מיוחד

  6. בהצלחה!!