לןגן

עוגת שוקולד - בסיס לעוגת בצק סוכר

מאת: סאלי לינקר, פורסם: 26/01/2019 | 15:39

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי העוגה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל170 מעלות מערבבים קמח סוכר שוקולית קקאו אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה .

  2. בקערה אחרת טורפים ביצים שמן מים וסוכר וניל מעבירים לקערה עם הקמח ומערבבים היטב .

  3. מוזגים לתבנית ואופים עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים

  4. הוראות לציפוי העוגה:

  5. במיקרו מחממים את השמנת מוציאים ושמים את השוקלד ומערבבים עד שניהיה קרם.

  6. (אם רוצים עוגה גבוהה מכפילים כמויות ואפשר גם לחצות את העוגה לשניים ולמלות בקרם)