לןגן

אלפחורס (עוגיות עם ריבת חלב)

מאת: זהר מנדל, פורסם: 25/01/2019 | 18:45
אלפחורס (עוגיות עם ריבת חלב)

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את כל המצרכים (חוץ מהמים) ולשים לבצק חלק ואחיד (במידה והבצק לא מתגבש, יש להוסיף כף מים)

  2. מחממים תנור ל-170 מעלות

  3. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים

  4. מסדרים באופן מרווח על נייר אפייה ואופים כ-10 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדין בהירות במרכז

  5. מצננים לחלוטין

  6. מניחים חצי כפית ריבת חלב על הצד התחתון של העוגיה וסוגרים עם עוגיה נוספת ולוחצים מעט כדי שהריבה תציץ

  7. מגלגלים בקוקוס (לא חובה)

  8. העוגיות משתבחות כעבור יום