לןגן

פרגיות מוקפצות ברוטב צי'לי עם בצל מקורמל

מאת: Sari Noy, פורסם: 25/01/2019 | 16:39
פרגיות מוקפצות ברוטב צי'לי עם בצל מקורמל

תקציר המתכון: מנה טעימה מאוד שגם ילדים ומבוגרים אוהבים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. המרינדה

  2. בקערה עמוקה להכניס את השמן+הצ'ילי+הסויה+התיבול ולערבב להכניס את הפרגיות לתוך הקערה ולעסות בידיים עד לכיסוי הפרגיות ולכסות, להניח ל-20 דקות בצד.

  3. במחבת עמוקה שמן קנולה ולטגן את הבצל והשום כ-2 דקות תוך ערבוב, להוסיף את הסוכר ולערבב עוד כמה דקות עד שמזהיב מעט.

  4. להוציא מהמחבת ולהניח בכלי בצד.

  5. באותה מחבת לטגן את הפרגיות עד להשחמה, לתבל בפלפל שחור גרוס, מלח, גריל עוף ופפריקה מתוקה.

  6. להניח את הפרגיות בכלי נאה ולפזר מעל את הבצל המטוגן.

  7. להכניס לתנור חם 180 מעלות מכוסה בנייר כסף 20 דקות ולהגיש.

  8. בתאבון (: