לןגן

שוקי עוף באפונה

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 25/01/2019 | 08:06
שוקי עוף באפונה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את חלקי העוף .

  2. לטגן בצל עד הזהבה להוסיף שיני שום תבלינים

  3. להוסיף את העוף השטוף והנקי ולטגן קלות .

  4. את האפונה להשרות במים חמימים ולאחר מכן להוסיף לסיר

  5. ולשים כוס וחצי שניים של מים חמים עם כף שתיים של רסק עגבניות

  6. ולהנמיך האש.לבדוק מידי פעם אם צריך להוסיך מעט מים ולתקן טעמים.

  7. אפשרי גם להוסיף 2 תפו"א לתבשיל יוצא מעדן. תהנו הילה💖