לןגן

זיתיים מבושלים

מאת: מיטל סלחי, פורסם: 24/01/2019 | 22:43
זיתיים מבושלים

תקציר המתכון: מתכון מהמטבח המרוקאי ממש מושלם לתוספת לכל דבר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נתחיל בזייתים: קודם נרתיח אותם עם מים ושתי כפות סוכר ללא מכסה עד שיגמרו המים וכל המרירות של הזייתים.

  2. הרוטב: לוקחים סיר שמים שמן ואז קוצצים כוסברא ושום ושופכים לסיר מערבבים ואז שופכים את הזייתים ועל הזיתים שמים מרק עוף.כמון.פלפל.מלח.כורכום.מיץ מחצי לימון טרי.וקצת סוכר ואז שמים חצי כוס מים ומערבבים הכל ביחד ונותנים לזה להתבשל רבע שעה על אש נמוכה ויש לנו זייתים מרוקאים מושלמים תהנו😘