לןגן

עוגת טו בשבט לכל ימות השנה

מאת: אורית לוי, פורסם: 24/01/2019 | 10:54
עוגת טו בשבט לכל ימות השנה

תקציר המתכון: טעימה, קלה, קריספית מבחוץ ורכה מבפנים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 160 מעלות.

  2. במיקסר עם וו גיטרה לערבב את החמאה, סוכר, סוכר וניל, מלח, תמצית וניל וקליפת תפוז עד קבלת מעין בצק.

  3. להוסיף את הביצים בהדרגה.

  4. להוסיף את הקמח ואת השמנת מתוקה בהדרגה. לעבד עוד מעט עד קבלת תערובת אחידה.

  5. להוסיף ידני לקערה את הפירות היבשים ולערבב היטב.

  6. לצקת את התערובת לתבנית המשומנת וליישר. לפזר למעלה את השקדים.

  7. להכניס לתנור לכ- 50 דק' עד שהשקדים מזהיבים ונועצים קיסם שיוצא יבש.

  8. כשהעוגה יוצאת מהתנור חמה לזלף את הרוטב החם על השקדים.