לןגן

שווארמה הודו/פרגיות

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 24/01/2019 | 10:35
שווארמה הודו/פרגיות

תקציר המתכון: הכל בסיר אחד.. חצי שעה ויש ארוחה שלימה .. וטורפים..

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שווארמה הודו או פרגיות ותפוחי אדמה מלי מאירוב:בסיר נרתיח מים ונבשל 10 תפוחי אדמה קטנים עם קליפה..או 4 תפוחי אדמה רגילים חתוכים קוביות.. 20 דקות ונסנן.. בסיר רחב עם רבע כוס שמן נטגן 2 בצלים חתוכים לעיגולים..נוסיף סלסלת פטריות חתוכה..נטגן דקה.. נוציא ונניח בצד.. נכניס חצי קילו שווארמה הודו שחתכנו לקוביות קטנות ונערבב רק עד שמאפיר..אפשר חזה עוף רצועות או פרגיות רצועות.. נוציא ונניח בצד..נוסיף רבע כוס שמן ונשים כף פפריקה מתוקה כפית כורכום..חצי כפית פלפל שחור גרוס..רבע כפית צ'ילי גרוס.. כפית ורבע מלח נערבב ונניח את תפוחי האדמה..נטגן צד אחד..ואז נוסיף את השווארמה נערבב ..נניח מעל את הבצל והפטריות שטיגנו ..נוסיף כוס מים רותחים.. ננמיך להבה נפזר פטרוזיליה יבשה ונבשל עוד חצי שעה .. נבדוק שיש רוטב נמוך ..נטעם ונתקן תיבול