לןגן

מוקפץ אטריות אורז ופטריות אסיאתי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 22/01/2019 | 14:04
 מוקפץ אטריות אורז ופטריות אסיאתי

תקציר המתכון: תוספת טעימההה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב נטגן ברבע כוס שמן את הבצל עד להזהבה ,נוסיף את השן שום הכתוש את הכורכום ונערבב דקה ,נוסיף את הפטריות והסויה נערבב לפתיחת טעמים נוסיף את המים עם האבקת מרק עוף ,פטרוזליה ופלפל שחור גרוס מעט,נבשל להבה נמוכה כרבע שעה

  2. בינתיים נרתיח בסיר עמוק מים עם מעט מלח ושמן ,נרתיח את האטריות אורז לפי הוראות יצרן

  3. נסנן ,נוסיף אותם לרוטב

  4. נערבב נבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה תוך כדי ערבוב ,טעם גן עדן !! לי לא היה חסר מלח ,אם חסר תוסיפו 💖

  5. ניתן להוסיף ערמונים