לןגן

פילה עוף מוקפץ עם חציל וקשיו

מאת: דורית אלישע, פורסם: 22/01/2019 | 12:42
פילה עוף מוקפץ עם חציל וקשיו

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את פילה העוף

  2. ב-2 כפות רוטב סויה

  3. ו-2 כפות קורנפלור

  4. בווק עם כף שמן לטגן חציל קלוף וחתוך לרצועות

  5. לצבע שחום להניח על נייר סופג

  6. להוסיף לווק כף שמן

  7. ולהקפיץ שום פלפל ירוק חריף וגנגר

  8. להוסיףאת פילה העוף עד לשינוי הצבע

  9. להחזיר לווק את החצילים

  10. והסוכר חום ולערבב בעדינות

  11. לקחת חצי כוס מים רותחים

  12. +כפית מרק עוף לערבב ולהוסיף לווק עם 2 כפות רוטב סויה לתת רתיחה קלה

  13. להגיש עם קשיו קלוי ובצל ירוק